Oldal kiválasztása

Néhány nappal ezelőtt felhívást intéztem a Facebook oldalam követőihez. Megkértem a lányokat, hogy küldjék el nekem a blogjaikat és én majd kiválasztom a 10 legszebb blogot közülük. Akkor még nem tudtam, hogy mennyire nehéz feladatot vállaltam. Rengetegen írtatok, amit nagyon köszönök! Azt hiszem, szinte lehetetlen úgy dönteni, hogy az én saját ízlésem ne befolyásolja a sorrendet és a választásokat. Két kategóriára osztottam a blogokat: szépség és tartalom. Ez nem azt jelenti, hogy aki ebbe a kategóriába került, annak blogja csúnya lenne vagy akit a “szépek” közé tettem, az ne lenne tartalmas. Majdnem minden blog beleillett mindkét kategóriába, ezért is volt ennyire nehéz a választás!

Úgy gondolom, hogy az elkövetkező egy évre megvan, hogy mit fogok olvasni, ha csak a közületek is kedvenceimet olvasgatom.

Nézzétek meg választottaimat, olvasgassatok, válogassatok Ti is!

Aki bekerült, annak pedig nagy gratuláció!

Aki most nem került fel a listára: Nektek is lesz még lehetőségetek megmutatni a blogotokat, mert nagyon lelkesen úgy tervezem, hogy havonta készítek egy top 10-es listát!

 

1. Ironcsibusz

 

Úgy döntöttem, hogy az első helyezettel kezdem, nem az utolsóval, hogy onnan haladjak visszafelé.

Számomra tartalom szempontjából Kun Zsuzsi az első.  Az, ahogy a bulimiájáról , a sportról és saját magáról ír, nagyon közel áll hozzám. Sokszor magamra ismertem, sokszor a gyerekeim jutottak róla eszembe. Rengeteg érzelmet elindított bennem és ez volt az, ami igazán megfogott benne. Szinte érzetem, hogy ő mit érzett, min ment keresztül, mi vár még rá. Várom a folytatást! Olvassátok ti is! Imádom, hogy kiáll és takargatás nélkül vállalja magát!

 

2. Dandelion natur product

 


Horváth Eszternél sok sok hasznos infót olvastam a kozmetikumokról. Nem, nem egy hagyományos beauty blogot vezet, hanem kozmetikus szemmel ír a hatóanyagokról (pl. növényi őssejt, jojoba olaj, stb.) és mer kritizálni is. A gyönyörű, hangzatos nevek mögött  nem mindig olyan krém van, amit várunk. Én is nagy rajongója vagyok az otthon készített házi kencéknek és ha egy kozmetikus megerősít, hogy ezek jók, akkor szeretem őt olvasni. Írt a betegségéről is és itt is kívánom Eszter, hogy gyógyulj meg! <3

 

3. 5 hozzávaló

 

Nagyon tetszik az ötlet, amit Szabó Jucus kitalált. Sokszor nincs kedvem főzni, de ha azt látom, hogy ááá, csak 5 hozzávaló kell a bizonyos ételhez, akkor sokkal szívesebben kezdek neki, mert úgy gondolom, egyszerű és gyors ételt fogok készíteni.  Kellemes képekkel illusztrálja a blogot, nagyon profi mind a tartalom, mind a kivitelezés! Érdemes hozzá is benézni!

 

4.  Az adminisztrátor

 

Lukáts Andi egy egész vállalkozást épített ötletére. Ő Az adminisztrátor, aki mindenféle adminisztrációs munkát elvégez, amihez neked nincs kedved, nincs rá időd, vagy nem tudod, hogy kell. Lehet az pár órás munka, vagy akár kibérelheted őt hetekre is. Gyors, pontos, precíz. És mint blogjából kiderült, ért is ahhoz, amit csinál.  Nagyon hasznos cikkeket írt, akár a brand építés, akár a blogolás, akár a kiszervezés a központi téma. Köszi Andi, várom nagyon a továbbiakat!

 

5. Rólunk szól

 

Ez a blog véleményem szerint annyira cuki, mint írója, Hajni. Egyébként az első cuki pillanat után rájössz, hogy itt bizony van mit olvasni, mert Hajni sokat ír és mindezt nagyon olvasmányosan, érdekesen teszi. Tetszik, hogy ő maga olyan kedvesen és finoman a témája a blogjának, hogy szinte észre sem veszed ezt. Sok-sok téma, sok-sok bejegyzés, igazi magazin az, amit Hajni ír! Csak így tovább!

 

6. AH magazin

 

 

Az AH Magazin nem is értem, miért nem ismertebb. Miért nincs több ezres Facebook követőtáboruk, olvasójuk. Megérdemelnék a lányok, hogy többen olvassák őket, hisz egy nagyon igényes, sok témát felölelő magazint készítenek.  Érdekes cikkeket, híreket szednek össze a világból, és tetszik, hogy gyakran tesznek ki új tartalmat.

 

7. Minamole

 

Melinda blogja már 2013. óta létezik. Nem is értem, hogy miért nem találtam rá korábban. Kisgyerekes anyukaként minden olyan témát felölel, ami fontos lehet, de mégsem babás-kisgyermekes blogot ír. Találtok nála recepteket, dekorációs tippeket, kreatív ötleteket, megszámlálhatatlan DIY tippet. Én biztosan kipróbálok néhányat az ünnepek (neem, még nem a karácsonyra gondolok!) közeledtével!

 

 

8. Nagy-Molnár Eszter blog 

 

 

Eszter blogja felüdülés volt számomra. Sokáig vacilláltam, hogy melyik kategóriába tegyem, de végül ide soroltam. Maga a weboldal gyönyörű, látszik, hogy profi munka, de tartalmilag is igen értékes. Mivel magam is festegetek, scrapbook-ozom, kreatívkodok elég sokat, így egyből felkeltette az érdeklődésemet az oldal, kíváncsian vártam, mit is fogok találni. Nem csalódtam, vannak scrapbook albumok, tutorialok, fantázia arc rajzok, dekorációk, technikák, stb.  Mint látjátok, imádom a rózsaszín-türkiz párosítást és ez Eszter munkáiban is itt-ott fellelhető, így egyből a rajongója lettem. Bónusz, hogy az oldalhoz youtube csatorna is tartozik, még több hasznos tartalommal.

 

9. Pont. Mi, Nők 

 

Alexandra nem hagyományos beauty blogot ír, hanem ez sokkal több annál. Rengeteg személyes dolgot megoszt velünk, ami nekem nagyon tetszik. De emellett rengeteg tippet ad, hasznos tanáccsal lát el, kipróbál, tesztel, listákat készít, lelki dolgokról ír. Csak nőknek, igazi, nőies témákkal. Remélem, még sokáig!

 

10.  Enart design 

 

 

Több, mint 13 ezer követő! Wow! Értem őket, én is közéjük tartozom! Lakberendezés, lakás dekorálás, szépítés, ötletekkel, képekkel. Melyik nő ne szeretne ilyesmit olvasgatni, ötleteket meríteni és később akár meg is valósítani azokat? Én biztosan! Eni ráadásul jól, olvasmányosan ír, így jó szívvel ajánlom blogját Nektek is!

 

+ 1.  A napfény illata 

 

 

Képtelen voltam 10-nél megállni! A napfény illata különben is az a blog, amelyiknek a top 3-ban van a helye. Úgy érzem, kisgyerekes anyukaként nálam betalált, feliratkoztam, nem győzöm olvasni a hasznosabbnál hasznosabb cikkeket, bejegyzéseket. Minden van, szó szerint minden! Programajánlók, receptek, DIY, háztartási tippek, spórolás, stb. Nézzetek be, mert nagyon megéri!

 

 

+ 2. Mert utazni jó, utazni érdemes

 

 

És egy újabb VIP Cafeblog, nem véletlenül! Bár én ritkán utazom, de nagyon szeretek az utazásról és különleges helyekről olvasgatni és képeket nézegetni. Ha úti célt keresel, nézz be Nikihez, mert nagyon jó ötleteket találhatsz nála!

 

Ha Te még nem vagy a listán, de egy hasonlóra szeretnél felkerülni, akkor oszd meg velem a blogodat a Facebook oldalamon és szívesen megnézem!